Kga met de fiets naar Amerika……

Vooropgesteld , ik heb niets maar dan ook helemaal niets met opera operette musical in welke vorm dan ook . Reden waarom ik dit schrijf is dat mijn favoriete dochter een weekendje thuis bij pappie en mammie is en zij graag de west side story wil zien . Noodgedwongen luister ik naar de liedjes Bernstein….jak…..het gehos en gegil ertussen..nog meer jak…het geblĂ©r van Tony en Maria…..nog veel meer jak . Ja , ik weet het , het schijnt een cultmusical te zijn volgens de kenners. Het kan mijn reet roesten , musicals hebben mij nooit en zullen mij ook nooit boeien , De gemaakte nep spat er van af . Hele volksstammen lopen ermee weg , ik zou zeggen loop er maar mee weg naar verweggistan zodat ik het niet hoef aan te horen ….of te zien

2 gedachten over “Kga met de fiets naar Amerika……”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.